Mystinen naiseus 23.9.2021-12.6.2022

Tapahtumat

Naiset! 

Huomaan voimakkaan kutsun taas käyvän ja sitä on kuunneltava! 


Kuukausittainen ryhmätyöskentely prosessi ensi kevääseen saakka suoranaisesti huutaa nimeäni. Työskentely tapahtuu kerran kuussa joko livenä sisällä, ulkona tai zoomin kautta riippuen vallitsevasta tilanteesta. Kohtaamiset ja työskentely on torstai-iltaisin n. 4h. Alkukesästä retriitti-viikonloppu päättää yhteisen prosessimme ja matkamme.

Ryhmäprosessi luo turvan, jossa voit kasvaa ja päästä itseäsi lähemmäksi. Samaan paremman yhteyden sisimpääsi ja kohtaamaan uskomukset sekä pelot, jotka estävät sinua elämästä täyttä elämää sellaisena kuin olet. 

2020 elokuussa sain samankaltaisen pakottavan tarpeen kokeilla tämän kaltaista prosessia. Lokakuusta eteenpäin alkoi pilottikokeilu viiden hengen ryhmälle. Prosessi kesti noin neljä kuukautta ja oli nimeltään “Matka”. Kasvoin ohjaajana paljon ja tämä kokemus oli minulle merkityksellinen. Edelleen koen suurta läheisyyttä ryhmää kohtaan, joka oli synnyttämässä ja luomassa kanssani tätä prosessia. 

“Matkalla oli suuri merkitys ja olin henkisesti valmis ottamaan vastaan sen tuomat harjoitukset. Osassa koin vastustusta, mutta turvallisen ja sallivan tilan luominen auttoi tekemään ja heittäytymään. 
Lempeyden kautta ohjaaminen oli nimenomaan hyvä tässä. Lempeä, mutta määrätietoinen ohjaus ja tilanpito.
Matkalla oli selkeä punainen lanka ja tapaamiskerrat oli hyvin suunniteltu sisällöllisesti niin ettei ollut esimerkiksi liian monta “rankkaa” harjoitusta samalla kertaa. Jakamiseen ja piireihin oli varattu hyvin aikaa.”

“Niina on ohjaajana rauhallinen ja lempeä, sekä jokaisen persoonan huomioonottava. Harjoituksiin osallistuminen tuntui turvalliselta. Niina antoi todella hyvin ja helposti ymmärrettävät ohjeet. 
Aikataulut pitivät erittäin hyvin ja tunnelma pysyi kiireettömänä. Siitä iso plussa! Se oli myös todella tärkeää, että watsuppi-ryhmän kautta tuli tapaamisten välissä aikaan ja teemaan sopivia herätteleviä viestejä linkkien ja kysymysten muodossa.”


Prosessin sisältönä on erilaisia kehollisia harjoituksia, piirityöskentelyä, itsereflektio harjoituksia, meditaatioita ja seremonia. Tantraa ja tantrisuutta unohtamatta!

Sitoutuminen pitkään prosessiin voi olla haastavaa ja toisinaan tulee olo, että haluaa lopettaa ja juuri niissä kohdissa vaaditaan rohkeutta jatkaa. Rohkeutta kohdata, rohkeutta antautua sille mitä tapahtuu ja olla kontaktissa siinä hetkessä olevaan. Olethan siis varma ilmoittautuessasi, että haluat olla mukana alusta loppuun.

Päivämäärät: 23.9, 14.10, 11.11, 9.12.2021.
13.1, 17.2, 17.3, 21.4, 12.5 ja 10.-12.6.2022.

Hinta on 615€. Hinta jakautuu seuraavanlaisesti: 
Syyskuusta toukokuuhun tapahtuva toiminta maksaa 315€, joka jakautuu neljään erään. Ensimmäinen erä on varausmaksu 75€, jolla vahvistat paikkasi. Saat minulta ilmoittautumisesi yhteydessä sähköpostin, jossa annan maksuohjeet varausmaksua varten. Loput kolme erää laskutetaan marras-, tammi- ja maaliskuussa. Erän suuruus on 80€.
Kesäkuun retriitin hinta on 300€, joka maksetaan kesäkuussa. Retriitin paikan ilmoitan sen vahvistuttua. 

Peruutusehdot
Mikäli sairastut prosessin aikana etkä voi enää jatkaa voit perua lääkärintodistusta vastaan loput kerrat. Elämässä voi tapahtua mitä vaan ja voimme käydä keskustelua onko siinä hetkessä hyvä keskeyttää kurssi. Jo käytyjä tapaamisia ei hyvitetä. Sairastuminen yhdeksi kerraksi ei ole syy lopettaa koko prosessia. 

Paikka: 
Mahdollisuuksien Vintti
Yliopistonkatu 26 F
40100 Jyväskylä
Käynti sisäpihalta, heti talon oikean kulman takaa. Oven vieressä lukee Ruthin kokoustila.

Mukana ensimmäiseltä Matkalta prosessin tukena on Ansku Laitinen alias Kivutar. Ansku valmistuu joogaopettajaksi Joogakoulu Shantista marraskuussa ja hyödynnämme hänen osaamistaan. 

“Mitä siis on naisten tantra? Tantran tiellä kaikki, mikä on rajoittunutta, rajallista, kypsymätöntä, muunnetaan. Pieni alkaa samaistua Suureen ja kaikki mikä on piilossa, paljastetaan. Ei voi olla yhtään salaista osaa, ei mitään salaisuuksia eikä naisellisuuteen liittyvää häpeää. Naisellisuus on suuruutesi.”
-Naismystisismi, Maetreyii Nolan-

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla niinanalli.info@gmail.com

Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa Mystinen Naiseus kurssille!