Sukella Unelmasi Äärelle 15.-16.1.2022

Tapahtumat

Kaupunkiretriitti Jyväskylässä.

SUN Tantra kutsuu sinut tammikuussa kahden päivän kaupunkiretriitille Jyväskylään. Teemme päivien aikana tulevalle vuodelle unelmien visiot ja seuraavan viiden vuoden suunnitelman. Meidän jokaisen keho säilöö mitä upeimpia unelmia kuinka voimme toteutua suuremmalla potentiaalilla täällä maailmassa. Eikö olisi huikeaa jos pääsisit sukeltamaan kenties elämää mullistavaan tietoon? 
Retriitin aikana heittäydymme rohkeasti kehon vapaaseen virtaan vailla mielen rajoitteita, päämääriä ja suoritusta. Annamme alitajunnalle lempeästi tilaa tulla kuulluksi ja kertoa rehellistä informaatiota miltä näyttäisi sinun unelmasi. Kuulostaa aika kutkuttavalle – päästä ohjatusti ryhmässä kurkkaamaan oman mielen syövereihin. Harjoitusten avulla rakennamme tulevaisuuttamme ohittaen tietoista mieltämme luoden unelmamme näkyväksi. Teemme päivien aikana erilaisia harjoituksia joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Luomme neljä eri karttaosiota, joista tulevaisuutemme koostuu, rakennamme yhtä osiota kerrallaan. Näin saamme jokaiseen osa-alueeseen syvemmän kontaktin ja pääsemme lähemmäksi sitä mitä tulevaisuutemme on tuomassa meille. 


Rohkenetko unelmoida suuresti – tule mukaan ja tehdään se yhdessä toinen toistamme kannustaen ja tukien.

Työkalut joita käytämme retriitillä:
Piirityöskentely
TRE – menetelmä
Läsnäolo/kohtaamisharjoituksia
Meditaatiota
Inquiry 
Tanssia/luovaa liikettä 

Aloitamme molempina päivinä klo 10 ja ohjelma loppuu klo 18.
Välissä on 1,5h lounastauko.
Lisäksi teetä ja kahvia tarjolla.

Retriitin hinta on 150€. 


Retriittii sisältää harjoitusten ohjauksen, turvallisen, luottamuksellisen ja läsnäolevan tilanpidon. Välineet visioidesi luomiseen. Maittavan rakkaudella tehdyn keittolounaan salaatilla sekä kahvit ja teet. Voit ottaa mukaan omaa välipalaa. Ilmoittautuessasi kerrothan ruokarajoitteesi. Majoittuminen ei sisälly retriittiin.

Paikka
Studio Kolikkotupa
Kolikkotie 2 C
Jyväskylä

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tantrasta, harjoituksemme ovat lempeitä ja helppoja, joten tämä sopii oikein mainiosti ensikertalaiselle. Retriittille ovat tervetulleita sekä miehet että naiset. 

Retriitin järjestävät kollegat Virpi ja Niiina, jotka ovat tehneet syksyn 2021 tiivistä yhteistyötä ja loivat yhteistyölle nimen.
SUN Tantra. 
”SUN on yhtä kuin sinun ja samalla se tarkoittaa englanniksi aurinkoa” 

Virpistä voit lukea lisää 
https://vapaanatuulissa.fi/minusta/
Niinasta voit lukea lisää 
https://niinanalli.com/niina/

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset molempien ohjaajien sähköposteihin 
vapaanatuulissa@gmail.com ja niinanalli.info@gmail.com