SUN Tantra-ilta, kehon hyväksyminen 18.2.

Tapahtumat

”Piilotteletko jotain kehosi osaa?
Miten puhut kehollesi?
Millaisia uskomuksia sinulla on kehostasi, onko ne totta?
Eikö olisi ihana katsoa peiliin ja todeta itsestä että: “WAU!”

Näiden asioiden äärellä olemme seuraavassa SUN Tantra-illassa, jonka aiheena on kehon hyväksyminen. Meillä jokaisella on paljon kehoon liittyviä uskomuksia, joista emme rohkene puhua, saati sitten tulla niiden kanssa näkyväksi muiden edessä. Kun pikkuhiljaa vapaudumme kehoon liittyvistä häpeän, epävarmuuden ja riittämättömyyden uskomuksista, niin vapaudumme myös kaikilla muilla tasoilla. Suhde kehoosi ja itseesi on elämäsi tärkein suhde, josta voit itse luoda rakkaudellisen ja kauniin.”

Me kaikki kaipaamme yhteyttä toisiin, syvää kuulluksi ja nähdyksi tulemisen tunnetta hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Useasti meiltä kuitenkin saattaa puuttua kykyä kohdata toisiamme tai kykyä olla läsnä, jotta perustarpeemme pääsisivät täyttymään. Meidän kasvuympäristömme ei ole välttämättä osannut opettaa tai näyttää kuinka ilmaista omia tarpeita ja tunteitamme. Kun rohkenemme antautua syvempään tunteeseen, niin kokemus voi olla myös kehollinen. Tätä on tantra parhaimmillaan – olla kehossa tuntevana.

Missä tai miten näitä asioita voi turvallisesti harjoitella? 

SUN Tantrailloissa näitä kaikkia pääset harjoittelemaan luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tantrasta tai pitempään tantran polulla kulkija voi tulla syventämään omaa polkuaan. Voit tulla yksin, kumppanin tai ystävien kanssa. 
Illoissa teemme erilaisia läsnäolo- ja kohtaamisharjoituksia yksin, parin kanssa tai ryhmissä. Harjoittelemme yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja sydämeen.

Jokaisessa illassa on oma teema, jossa pääset syvemmin harjoitusten avulla katsomaan omia lukkiutuneita mielenrakenteita ja uskomuksia jotka eivät enää palvele sinua ja joista haluat kenties vapautua. Saatat huomata, että elämänhalu alkaa virrata sinussa voimallisemmin, vapaammin ja juuri siihen suuntaan mikä on sinulle tarkoitettu. Alat rohkeammin elää sinun näköistä elämää. Vähemmän pelkoa, häpeää, suorittamista, päämäärää ja kaikkea sitä mikä joka rajoittaa sinua. Saat tilalle enemmän iloa, herkkyyttä, intohimoa, rakkautta ja kaikkea mikä sinulle kuuluu.

Tantrailta maksaa 30€, otamme maksun vain käteisellä paikanpäällä.
Voit osallistua vain sinua kutsuvaan teemaan.

Pukeudu rentoihin mukaviin vaatteisiin joissa hyvä olla ja liikkua, ota lisäksi mukaan vesipullo.

Tantraillat ohjataan suomeksi.
Paikkoja on rajallinen määrä.

SUN Tantrailtojen teemat:
18.2 Kehon hyväksyminen
18.3 Polariteetit
29.4 Antautuminen
20.5 Ilon juhla

Paikka
Studio Kolikkotupa
Kolikkotie 2 C Jyväskylä

SUN Tantraillat ohjaa Tantric Life Coach kollegat 
Virpi Makkonen ja Niina Nalli
Virpistä voit lukea lisää https://vapaanatuulissa.fi/minusta/ 
Niinasta voit lukea lisää https://niinanalli.com/niina/

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset 
molempien ohjaajien sähköposteihin 
vapaanatuulissa@gmail.com
niinanalli.info@gmail.com