Täysikuu ja kaksi meditaatiota 16.2.

Tapahtumat

Kutsun sinut mukaan 16.2. täydenkuun iltaan avaamaan sydäntäsi ja voimaantumaan yhdessä. Heimossa on enemmän voimaa yhdessä, ja yhdessä meditoimalla voimme luoda enemmän valoa ympärillemme.

Me kaikki olemme energiaa ja meissä oleva energia kutsuu asioita luokseen kuin magneetti. Vaikutuksemme itsessämme olevaan energiaan heijastuu meille ympäristöstämme. Varsinkin sillä on merkitystä mitä sydämessämme tapahtuu ja miten se värähtelee ympärillemme. Sydämelläsi on suurempi voima kuin ehkä voit edes käsittää. 

Ilta on kaksiosainen. Voit osallistua vain ensimmäiseen, vain toiseen tai molempiin meditaatioihin. 

Ensimmäinen osio on kehoa keventävä aktiivinen meditaatio, jonka tehtyäsi sinun on helpompi lähteä toiseen osioon. Toinen osio on ohjattu meditaatio, jossa ohjaan sinua koko meditaation ajan. Kumpikin meditaatio toimii kauniisti ja itsenäisesti myös ilman toista, mutta näiden meditaatioiden läpi kulkee punainen lanka, ja onkin mahtavaa jos pystyt osallistumaan molempiin. 

Ilta alkaa klo 17:00 tunnin kestävällä Oshon kundalini-meditaatiolla, joka on kehollinen aktiivimeditaatio. Tässä voi tulla lämmin, joten suosittelen kerrospukeutumista. Ensimmäisen osion jälkeen ei ole jakopiiriä.

Illan toinen osio alkaa klo 18:45 ohjatulla meditaatiolla ja kestää noin neljäkymmentä minuuttia. Tämä meditaatio tehdään istuen. Lopuksi pidämme lyhyen jakopiirin.

Kuu on tuolloin leijonassa, jonka aluetta on sydän, aortta, valtimot, valtimoverenkierto, pallea ja selkä. Täysikuun tukemana, keskitymme ohjatussa meditaatiossa sydänchakraan.

Voit saapua paikalle 20 minuuttia ennen ensimmäisen tai toisen osion alkua, kuitenkin siten, että olet paikalla viimeistään 5 minuuttia ennen aloitusta. Saapumiseen on siis viidentoista minuutin aikaikkuna, joko 16:40-16:55 tai 18:25-18:40. 

On tärkeää, että pääsemme aloittamaan meditaatiot juuri oikeaan aikaan. Pyydän sinua ystävällisesti huomioimaan tämän.

Kundalini-meditaatio 15€
Ohjattu meditaatio 15€
Osallistuessasi molempiin on hinta 25€
Maksu käteisellä tai MobilePaylla.

Kerrothan ilmoittauttuessasi mihin meditaatioihin osallistut.

Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka
Kolikkotie 2 C
Jyväskylä

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 
niinanalli.info@gmail.com