Omista nautintosi 17.3.2022

Tapahtumat

Kukaan muu ei ole vastuussa nautinnostaan kuin sinä itse. Omistamalla oman nautinnon tulet vahvemmaksi ja olet lähempänä omaa voimaasi. Olet itsevarmempi, rohkeampi ja suoraviivaisempi. Koet elämäsi kirkkaammin ja myös huomattavasti rennommin.

Omista nautintosi on ilta naisille, jotka haluavat tutkia omaa suhdettaan nautintoon. Joku nauttii hiljaisesta hipsutuksesta ja toinen taas rajummasta kosketuksesta. Monet eivät edes tiedä mitä kaikkea nautintoon liittyy tai kuinka sitä voisi lähteä tutkimaan. Tässä illassa siihen on mahdollisuus.

Tiedätkö mistä sinä nautit? Tiedätkö tai tunnistatko itsessäsi ne kohdat jotka vievät sinut nautintoon? Mitä sinulla on vielä tutkimatta itsessäsi? Osaatko kertoa toiselle mistä sinä pidät?

Nämä ovat asioita mitä tutkimme illan aikana erilaisten harjoitusten siivittämänä. Ilta sisältää yksilö-, pari ja ryhmäharjoituksia, sekä keskustelua ja kokemusten jakamista. Ota mukaan muistiinpanovälineet ja juomapullo. Pue päällesi vaatteet joissa tunnet olosi mukavaksi ja jotka joustavat. 

Ilta ei pidä sisällään alastomuutta. Ilta on itsensä naiseksi kokeville.


Studio Kolikkotupa
Kolikkotie 2 C, Jyväskylä
Illan hinta on 30€. 

Ilmoittautumiset sähköpostilla niinanalli.info@gmail.com

Kuva Iida Liimatainen