Pontentiaalin kirkastaminen – alkaa 16.5.

Tapahtumat

Aina on mahdollisuus valottaa sinun potentiaalia kirkkaammaksi! 

Uusi Potentiaalin kirkastaminen – valmennus alkaa 16.5.2022.

Haluatko elämältäsi jotain muuta, mutta et tiedä mitä? Tai sinulla on jo jokin ymmärrys, mutta asia ei vain ole vielä täysin kirkastunut sinulle. Koet, että junnaat paikallasi. Tässä olisi yksi hyvä vaihtoehto sille, että voisit kirkastaa ja laajentaa tähteäsi, että potentiaalia mikä sinussa on.

Miksi valmennukseen?
Omassa elämässäni nämä hetket ovat olleet kaikista parhaimpia hetkiä. Niissä kohdissa kun olen halunnut joko vaihtaa suuntaa tai aloittaa jotain täysin uutta. Junnaavat hetket voivat olla sietämättömiä olemisen kohtia, mutta niistä kohdista on hioutunut aina timanttia! Tällaisessa tilanteessa saattaa auttaa, että joku on rinnalla tukemassa tai avaamassa blokkeja joita olet mahdollisesti itse elämäsi turvaksi rakentanut. Eletty elämä on muokannut rakenteitasi ja haastaa sinua näkemästä verhon taakse. Meillä on myös uskomuksia, jotka muokkaavat ratkaisuja mitä teemme itseämme vastaan tai uskomukset estävät yksinkertaisesti toimimasta.
Mitä jos purkaisimme niitä yhdessä?

Pureudumme valmennuksessa aiheisiin dialogisuuden, ratkaisukeskeisyyden, NLP:n ja tantrisen valmennuksen keinoin. Minulta et saa vastauksia, vaan vastaukset löytyvät sinusta. Minä olen vain tukenasi löytämässä vastauksia.

Miksi minun valmennukseeni?
Yksi minun supervoimista on nähdä ihmisten potentiaali. Vahvuudet joita heissä on. Selkeyttää ja voimistaa sitä loistetta mikä heissä on. Laatuja mitä voi korostaa ja selventää, jotta heidän valonsa näyttäytyisi kirkkaammin. Meissä jokaisessa on sitä jotakin. Se jokin varmasti parantaa sinun elämääsi ja elämänlaadun paraneminen heijastuu positiivisesti ympäristöösi. Mitä jos löytäisit potentiaalisi? Miten sinun elämäsi voisi muuttua parempaan suuntaan kun löydät kirkkauttasi lisää?

Ohjaustyötä olen tehnyt vuodesta 2006 lähtien. Enemmän dialogisuutta ratkaisukeskeisyyden kanssa vuoden 2015 jälkeen. Tantriseksi valmentajaksi valmistuin 2021. 

Olin ensimmäistä kertaa tantrisessa valmennuksessa, mutta en varmasti viimeistä. Niinan läsnäolo oli ihanan rauhallinen, lämmin ja tunsin oloni heti tärkeäksi. Ihanan helppojen harjoitusten avulla pääsin nopeasti pysähtymään hetkeen ja olemaan yhteydessä kehoni kanssa, joka ei ole minulle arjessa itsestään selvää. Koin heti oivaltamisen iloa ja löysin vastauksia ongelmiini, sekä ihania kotitehtäviä tehtäväksi puolisoni kanssa. Tämä oli paras käymäni valmennus koskaan. Olen todella kiitollinen tästä valmennuksesta!”
Nainen 30v.

Valmennus sisältää:
-Kerran kuussa henkilökohtainen valmennus 1h. Onnistuu myös etänä. 
-Kerran kuussa yhteinen valmennus valmennettavien kanssa netin kautta.
-Kotitehtävät joka kuukausi. 
Eli kahdesti kuukaudessa kontakti ja kotitehtävät, jotka ovat sinua varten. 
Valmennus on intensiivinen ja eteenpäin vievä. 

Mukaan otan enintään kuusi henkilöä. 

Valmennus alkaa maanantaina 16.5. klo 19:30.
Seuraavat päivät
13.6. klo 19:30. Voit vielä hypätä tässä vaiheessa mukaan.
11.7. klo 19:30.
15.8. klo 19:30.
Toivon, että sitoutuisit valmennukseen vähintään neljäksi kuukaudeksi. Seuraavat päivämäärät ovat varattu niille, joita kutsuu vielä jatkaa valmennusta pidemmälle.
12.9. klo 19:30.
10.10. klo 19:30.

Valmennukset tapahtuvat etänä tai Studio Sylissä, Tellervonkatu 23 Jyväskylässä.

Earlbird tarjous 139€/kk voimassa 30.4. asti. Tämän jälkeen 159€/kk.

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset niinanalli.info@gmail.com

Maksu lasku tai Klarna. 

Niinan valmennus on ajatuksia herättävää. Niina osaa kysyä oikeita asioita, jotta pääsin syvemmälle omiin asioihin. Mielenkiintoiset ja kivat harjoitukset. Valmennuksia seuranneina päivinä avautui uusia asioita, koska jäin pohtimaan monia juttuja. Tuntuu myös, että ymmärrän nyt enemmän omaa kehoani. Helppo suositella!”
Mies 36v.